• 9381 7441

Likepersonsutvalget

Likepersonsutvalget består av mennesker som selv har følt OCD-problematikken på kroppen, både som brukere og som pårørende. De har taushetsplikt.

Bestie
Conrad
ConradTlf: 982 21 839
Conrad Hagen far til ung mann med OCD, leder i Ananke Rogaland og Ananke´s pårørende utvalg.
Inger-Lise
Inger-LiseTlf. 911 55 285
Eg heter Inger-Lise og er i 20-årsalderen. Eg slet med tvang i 10 år, men fekk behandling og har nå vært frisk i 3 år! Dersom du har noe på hjertet, noe du vil fortelle eller spørsmål, så ta gjerne kontakt og slå av en prat! Eg er tilgjengelig hverdager kl. 15.30 - 22.00 og helger og helligdager fra kl.12.00-13.00!
Arne
ArneTlf: 950 77 590
Jeg heter Arne og har en sønn med OCD. Kontakt meg gjerne om du har spørsmål eller trenger noe å snakke med. Skulle du ønske å prate litt er du hjertlig velkommen til å ringe meg.
Kenneth
Kenneth
Jeg heter Kenneth, er født i 1973 og er pårørende til en ungdom med OCD. Kontakt meg gjerne om du har spørsmål eller trenger noen å snakke med. Om du ønsker en prat med meg kan du sende meg en e-post, så avtaler vi en samtale.
Siri
SiriTlf: 407 67 854
Hei jeg heter Siri, født i 1980 og bor i Rogaland. Har hatt OCD siden 14 års alderen, og har vært gjennom mange ulike behandlinger i årenes løp! Jeg har jobbet en del med kognitiv behandling, og mye med eksponerings terapi! Har vært flere ganger på Østmarka i Trondheim, der jeg fikk mitt gjennombrudd og ble mye bedre! Ønsker du å slå av en prat, er du hjertelig velkommen til det :) Jeg er tilgjengelig tirsdager fra 18-21, og søndager fra 17-21. Eller ta gjerne kontakt på mail eller sms.
Sidsel Myhr
Sidsel MyhrRådgiver likemannsutvalget
Jeg vært med i Ananke siden oppstart i 1992, og har hatt organisasjonen som arbeidsoppgave i min stilling på Østmarka sykehus i Trondheim. Har hatt flere ulike verv, men jobber i dag bare administrativt og som rådgiver for likemannsutvalget. Mine oppgaver blir å støtte og hjelpe medlemmene i utvalget med vanskelige spørsmål samt sørge for at vi har jevnlige kurs hvor vi diskuterer og deler våre erfaringer, noe som vil styrke utvalget.
Margunn Synnøve
Margunn SynnøveTlf. 982 21 837
Jeg heter Margunn Synnøve og har hatt OCD i 40 år. Det gikk 13 år før jeg fikk en diagnose. Siden har jeg vært gjennom flere behandlingsforløp, noe jeg har hatt masse nytte av. Jeg har vært 1 gang på spesialpost 4, avd. Østmarka i Trondheim. Dersom du ønsker kontakt med meg, er du hjertelig velkommen på ettermiddag/kveldstid alle ukedager.
Odd
OddTlf. 982 21 835
Dersom du ønsker å samtale med en likeperson som har en viss erfaring med OCD, spesielt hoarding/samletvang/samlemani, kan du trygt ringe meg. Jeg er en snill og rolig person - og 'intet menneskelig er meg fremmed', som det heter. Vi slår av en kort prat og gjør deretter kanskje en avtale om en mer utfyllende samtale senere. Intet problem er for lite eller for stort!
Madhu
MadhuTlf. 453 95 920
Jeg er pårørende til en som har slitt med OCD i 20 år. Så ta gjerne kontakt med meg for en prat.
Marius
MariusTlf: 458 31 034
Hei der. Mitt navn er Marius, jeg er 24 år og kommer fra Trondheim. I store deler av livet mitt har jeg vært psykisk syk. Jeg har lidd av alvorlig OCD og fikk de første symptomene da jeg var bare barnet, før det gradvis forverret seg med årene. Nå har jeg vært psykisk frisk i over ett år, og har det veldig mye bedre. Jeg både håper og tror at mine erfaringer kan komme andre til nytte. Om du ønsker å snakke med meg så kan du sende meg en mail eller sms, så avtaler vi et samtaletidspunkt.
Nadeem
NadeemTlf: 458 32 083
Hei, jeg heter Nadeem og er 53 år, og er blitt frisk etter å ha slitt med OCD i en del år. Jeg fikk god behandling. Og det viktigste er at man selv gjør jobben når man i behandling. Det går an å bli frisk. Det var vanskelig når det sto på som det verste, og jeg følte også at min familie ble dratt inn ufrivillig i min lidelse. Samtidig er familien også en god og viktig støtte, men det forutsetter at familien får god veiledning fra fagfolk om hvordan man bør hjelpe den som lider av OCD eller som på svensk også kalles ”tvivlsykdommen”. Så hvis sliter du, og har lyst til og ta en prat om hva man kan gjøre selv ,og hvordan man kan søke hjelp og ikke minst hjelp til å bli frisk, så gjerne ring meg. Jeg kan nås på mobil på følgende dager og tidspunkter: søndag kl.17 -20 og onsdag kl17-20.
Vibeke
Vibeke Tel: 920 45 629
Jeg heter Vibeke og har hatt OCD i 20 år med både vaske og sjekke tvang. Bruker mye av min fritid i Ananke og sitter både i Oslo styret og sentral styret i foreningen.
Kari Flock
Kari Flock
This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!
©2021 Ananke. All Rights Reserved.

Search